Θεάσεις ιπτάμενων δίσκων σε Ρόδο και Κύπρο, το 1950…

Θεάσεις ιπτάμενων δίσκων σε Ρόδο και Κύπρο, το 1950…
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Στις 28 Μαρτίου του 1950, ο Αμερικανός ραδιοσχολιαστής Henry Taylor, μιλώντας από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Dallas της Πολιτείας Texas, ανέφερε ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι ιπτάμενοι δίσκοι δεν προέρχονται από άλλον πλανήτη ή από τη Σοβιετική Ένωση, αλλά από τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο γνωστός ραδιοσχολιαστής επέμενε πως οι μυστηριώδεις αυτές πτητικές μηχανές, που τη δεκαετία του 1950 αλώνιζαν τους ουρανούς της υφηλίου, ήταν ένα καλά φυλασσόμενο στρατιωτικό μυστικό της χώρας του. Επί της ουσίας, ήταν ραδιοκατευθυνόμενα βλήματα, τα οποία διαλύονταν στον αέρα εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος και δε σχετίζονταν καθόλου με εξωγήινους πολιτισμούς.

Φυσικά, εκείνο τον καιρό γίνονταν συντονισμένες προσπάθειες από πολλά κράτη και κυβερνήσεις να υποβαθμιστεί ένα φαινόμενο, το οποίο είχε αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, καθώς ιπτάμενοι δίσκοι απαντώνταν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

Πάντως, την ίδια εκείνη ημέρα, εργάτες του αεροδρομίου της Λευκωσίας, στην Κύπρο, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας αντιλήφθηκαν υπεράνω του αεροδρομίου έναν ιπτάμενο δίσκο, που κατευθυνόταν προς τον βορρά.

Η παράξενη είδηση αυτή συνέπεσε με παρόμοια πληροφόρηση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα, από τη Ρόδο, όπου είχαν θεαθεί ιπτάμενοι δίσκοι, οι οποίοι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Κύπρο.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ», στις 29/03/1950…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 29/03/1950
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ», στις 29/03/1950

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων:

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σχολιάστε το άρθρο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.