Στενές επαφές Τρίτου Τύπου στη Νορβηγία, το 1954…

Στενές επαφές Τρίτου Τύπου στη Νορβηγία, το 1954...
0
(0)

Τον Αύγουστο του 1954, μια είδηση, που μεταδόθηκε με τηλεγράφημα από το Όσλο προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς αναγραφόταν σε τοπική εφημερίδα την Παρασκευή, 20 Αυγούστου εκείνου του έτους, ανέφερε ότι ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε στην περιοχή του Mosjoen, 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Trondheim.

Δύο αδελφές, οι οποίες μάζευαν φρούτα στην περιοχή αυτή, είδαν τον πιλότο του μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου, ο οποίος ήταν μελαμψός με μακριά μαλλιά.

Αξιωματικός της Αστυνομίας της περιοχής βεβαίωνε ότι οι δύο κοπέλες, που ήταν ηλικίας 24 και 32 ετών και οι οποίες ισχυρίζονταν ότι είχαν δει τον ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται, σε καμία περίπτωση δε θεωρούνταν ως φαντασιόπληκτες.

Σύμφωνα με την περιγραφή των δύο αδελφών, ο πιλότος φορούσε στολή χωρίς κουμπιά και αφού επεχείρησε ματαίως να επικοινωνήσει με τις δύο κοπέλες μέσω διαφόρων συμβόλων που έγραφε σε ένα κομμάτι χαρτιού, χαιρέτησε διά χειραψίας τις δύο Νορβηγίδες, επιβιβάστηκε στον δίσκο, και στη συνέχεια, το παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο απομακρύνθηκε, πετώντας προς οριζόντια κατεύθυνση.

Οι δύο νεαρές Νορβηγίδες μιλούσαν αορίστως περί του ιπτάμενου δίσκου, διότι δεν είχαν τον χρόνο να τον πλησιάσουν. Ανέφεραν σχετικά ότι επρόκειτο περί δύο δίσκων με διάμετρο πέντε μέτρων.

Παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν απίθανα τα όσα ανέφεραν οι δύο κοπέλες, η τοπική Αστυνομία θα μετέβαινε στον τόπο της προσγειώσεως, με την ελπίδα να διαπίστωνε ίχνη του άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 25/08/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 25/08/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 25/08/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments