Το περιστατικό της στοιχειωμένης παμπ “Tudor Rose” στην Αγγλία, το 1973…

Το περιστατικό της στοιχειωμένης παμπ "Tudor Rose" στην Αγγλία, το 1973…

Η χαριτωμένη Μπάρμπαρα Κρος, ηλικίας 35 ετών, σύζυγος του Μπράιαν Κρος, ιδιοκτήτη της παμπ “Tudor Rose” στην Αγγλία, ισχυριζόταν ότι το φάντασμα, που στοίχειωνε το μέρος, την πολιορκούσε ερωτικά, με τρόπο ασφυκτικό και επίμονο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, για μήνες αντιλαμβανόταν έναν άντρα να την παρακολουθεί σε κάθε της κίνηση. Της έδινε την εντύπωση ότι ήθελε να κοιμηθεί μαζί της. Γνώριζε ότι κάτι τέτοιο θα ακουγόταν τουλάχιστον ανόητο στους άλλους, αλλά εκείνη επέμενε πως ήταν πέρα για πέρα αληθές και δήλωνε τρομοκρατημένη και απελπισμένη.

Από τις πρώτες μέρες κιόλας, που άρχισε να εργάζεται στην παμπ, είχε το δυσάρεστο και άβολο συναίσθημα ότι κάποιος την παρακολουθούσε κατά πόδας, σαν σκιά, μόλις έκλεινε το κατάστημα. Άκουγε βήματα βαριά κι ένα γέλιο βαθύ, που προερχόταν από τα δωμάτια του επάνω ορόφου.

Κάποιες φορές, δυνατά χτυπήματα ακούγονταν στην πόρτα, ενώ δεν ήταν κανείς εκεί. Επίσης, τα παράθυρα και οι εσωτερικές πόρτες ανοιγόκλειναν με πάταγο τις νύχτες.

Μάλιστα, κάποια νύχτα, μόλις η Μπάρμπαρα έκλεισε το φως για να κοιμηθεί, ένιωσε κάποιον να την αρπάζει με φοβερή ορμή. Νόμισε πως ήταν ο σύζυγός της, αλλά όταν στράφηκε προς τη μεριά του, δεν υπήρχε απολύτως κανείς. Η αντοχή της είχε πλέον εξαντληθεί και ο τρόμος την είχε καταβάλλει.

Ο αστυνομικός, που ασχολήθηκε με την παράξενη υπόθεση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κτίριο, το οποίο στέγαζε την παμπ, ήταν στοιχειωμένο για χρόνια από το φάντασμα ενός ιππότη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 11/03/1973…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ", στις 11/03/1973
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 11/03/1973
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments