Προσγείωση Α.Τ.Ι.Α. στο Κουβέιτ…

Προσγείωση Α.Τ.Ι.Α. στο Κουβέιτ...
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Στις 13 Νοεμβρίου του 1978, το Υπουργείο Εσωτερικών του Κουβέιτ προέβη σε μία εξαιρετικά σοβαρή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μία ομάδα εργατών της βιομηχανίας πετρελαίου, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, στο βόρειο Κουβέιτ, είδαν να προσγειώνεται και να απογειώνεται ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

Η ομάδα των τεχνικών, η οποία αποτελούνταν από επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Αμερικανός, τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν, επιδιόρθωναν μία αντλία πετρελαίου στην περιοχή του Ουμ Αλ Αΐς, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκαν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να προσγειώνεται.

Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο από αναφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κουβέιτ, τον Ιανουάριο του 1979, στο οποίο αναφέρονται περιστατικά θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. στην περιοχή

Το άγνωστο αντικείμενο παρέμεινε στο έδαφος για επτά λεπτά και στη συνέχεια απογειώθηκε αθόρυβα, χωρίς να αφήσει ίχνη. Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, το αντικείμενο ήταν κυλινδρικό και έμοιαζε περισσότερο με αεριωθούμενο τύπου Boeing 747. Επιπλέον, οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το επάνω μέρος του αντικειμένου ήταν χρώματος κόκκινου.

Με την προσγείωση, διακόπηκαν οι τηλεπικοινωνίες, καθώς επίσης και η λειτουργία των πετρελαιοπηγών, που βρίσκονταν σε απόσταση 250 μέτρων από το σημείο της προσγείωσης. Μετά την απογείωση του αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου, όλες οι λειτουργίες επανήλθαν κανονικά.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 14/11/1978…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 14/11/1978
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 14/11/1978

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων:

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σχολιάστε το άρθρο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.