Προσγείωση ιπτάμενων δίσκων στην Αργεντινή, το 1962…

Προσγείωση ιπτάμενων δίσκων στην Αργεντινή, το 1962…
4
(1)

Το 1962, η εμφάνιση Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων είχε πυκνώσει ανησυχητικά στην Αργεντινή. Συχνά είχαν θεαθεί ταυτοχρόνως σε απομονωμένες κυρίως περιοχές των βορείων και νοτίων τμημάτων της χώρας, που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονταν αντιληπτά μετά την προσγείωσή τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε καταθέσει κατάπληκτος ότι είχε δει ανοιχτή τη θύρα ενός ιπτάμενου δίσκου, από την οποία εξήλθε ένα παράδοξο πλάσμα, του οποίου το δέρμα φωσφόριζε. Κατόπιν, πρόβαλε ακόμη ένα εξωγήινο ον, το σώμα του οποίου ήταν επίσης φωτεινό.

Πάντως, όλοι καταμαρτυρούσαν ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι εξαφανίζονταν στο στερέωμα με την ίδια αστραπιαία ταχύτητα με την οποία εμφανίζονταν ξαφνικά, περιφρονώντας τους νόμους της βαρύτητας.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 1962, ένας ακόμη ιπτάμενος δίσκος είχε γίνει ορατός στην περιοχή Αγκάκο, που απέχει περίπου 1.200 χιλιόμετρα από το Μπουένος Άιρες, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που υποδείκνυαν την ακριβή τοποθεσία όπου προσγειώθηκε. Μάλιστα, στο σημείο αυτό το έδαφος παρουσίαζε έντονα ίχνη καύσης σε ακτίνα τριών μέτρων.

Η προσγείωση ιπτάμενων δίσκων σε διάφορες περιοχές της Αργεντινής και οι εμφανίσεις εξωγήινων όντων είχαν σημάνει γενικό συναγερμό τόσο στους κατοίκους, όσο και στις Αρχές.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 11/09/1962…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 11/09/1962
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 11/09/1962

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 4 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 1

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments