Μπλακ-άουτ στην Ιταλία το 1973, έπειτα από εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων…

Μπλακ-άουτ στην Ιταλία το 1973, έπειτα από εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων...

Στις 29 Οκτωβρίου του 1973, πολυάριθμοι κάτοικοι των νησιών San Blas, που βρίσκονται στις ατλαντικές ακτές του Παναμά, παρατήρησαν κατάπληκτοι ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες των 49 κατοικημένων νησιών από τα συνολικά 365 του Αρχιπελάγους San Blas, το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο κατευθυνόταν από τα ανατολικά προς τα δυτικά με τεράστια ταχύτητα. Μα, το παράδοξο ήταν ότι είχε ακινητοποιηθεί επανειλημμένως στον ουρανό, πριν συνεχίσει τελικά την πτήση του, αφήνοντας πίσω του μια κυανή γραμμή.

Εξάλλου, στη γραφική πόλη La Spezia της βορειοδυτικής Ιταλίας, τρεις νεαροί ανέφεραν έντρομοι στην Αστυνομία ότι είδαν και φωτογράφισαν στον ουρανό μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

Οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, συγκλονισμένοι, βεβαίωναν ότι η φωτογραφία που πάρθηκε ήταν γνήσια και δεν αποτελούσε προϊόν μοντάζ.

Μάλιστα, την ίδια εκείνη νύχτα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης La Spezia, σημειώθηκε εκτεταμένη πτώση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ένα φαινόμενο που συχνά συνοδεύει την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 30/10/1973…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 30/10/1973
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 30/10/1973
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments