Το πόλτεργκαϊστ του Μπάτερσι…

Το σπίτι της οικογένειας Χίτσινς
0
(0)

Τον Φεβρουάριο του 1956, στο Μπάτερσι της Αγγλίας, η 15χρονη Σίρλεη άρχισε να γίνεται το επίκεντρο ενός θορυβοποιού και απειλητικού πνεύματος.

Όλα ξεκίνησαν απλά, με έναν παράξενο και ανεπαίσθητο θόρυβο: έναν ελαφρύ χτύπο, σαν να έσταζε νερό στο εσωτερικό των σωλήνων παροχής νερού. Ο θόρυβος ήταν ενοχλητικός, όμως κανείς δε θα έβγαζε το συμπέρασμα πως το νεαρό κορίτσι θα άρχισε να κινδυνεύει.

Το σπίτι της οικογένειας Χίτσινς
Το σπίτι της οικογένειας Χίτσινς

Ώσπου μια νύχτα, η Σίρλεη, καθώς κοιμόταν, ένιωσε κάποια δύναμη να την τραβάει απ’ τα πόδια και να την πετάει κάτω απ’ το κρεβάτι της. Στην αρχή, θεώρησε πως είχε δει εφιάλτη. Έτσι, σηκώθηκε απ’ το πάτωμα και ξανάπεσε στο κρεβάτι της, ταραγμένη απ’ το κακό όνειρο, αλλά όχι ανήσυχη για κάτι μεταφυσικό.

Με το που ξάπλωσε και πάλι και χωρίς να έχει προλάβει να κοιμηθεί, ένιωσε μια δύναμη να την τραβά ξανά απ’ τα πόδια και να την πετάει με λύσσα στο πάτωμα. Πριν προλάβει να συνέλθει από την κατάφορη έκπληξή της, αισθάνθηκε αυτό το απροσδιόριστο “κάτι” να της τραβά το νυχτικό, με σκοπό να της το βγάλει.

Από κείνη τη νύχτα κι έπειτα, τα φαινόμενα εντάθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που σχεδόν δεν σταματούσαν όλο το εικοσιτετράωρο. Ορμητικοί κρότοι, ξαφνικά τριξίματα, διαρκή συρσίματα, γδαρσίματα, γδούποι και θραύσεις αποτελούσαν πια μέρος της καθημερινότητας της εν λόγω οικογένειας, που κάποιες φορές ακολουθούσαν την Σίρλεη, ακόμα κι όταν έβγαινε απ’ το σπίτι.

Όσο ξαφνικά ξεκίνησαν όλα αυτά, τόσο απότομα τελείωσαν και με αυτό τον τρόπο παρουσιάστηκαν και δημοσιεύθηκαν σε άρθρο της εφημερίδας “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 02/03/1963…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 02/03/1963

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments