Η μυστηριώδης πύρινη σφαίρα πάνω από το Οντάριο του Καναδά…

Η μυστηριώδης πύρινη σφαίρα πάνω από το Οντάριο του Καναδά...

Τον Ιούλιο του 1957, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press μετέδιδε από το Τορόντο του Καναδά μια είδηση σχετικά με ένα ανεξήγητο ουράνιο φαινόμενο.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό εδάφους της Αεροπορίας δήλωσε ότι παρακολουθούσε ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό του Οντάριο, το οποίο εμφανιζόταν κατά τον τελευταίο μήνα.

Μάλιστα, ο αρχηγός του σώματος των παρατηρητών, κύριος Χάρισον, ανέφερε σχετικά:

-Το εδώ κι ένα μήνα παρατηρούμενο ιπτάμενο αντικείμενο μοιάζει με μικρή πύρινη σφαίρα και εμφανίζεται να κινείται από τον βορρά προς τα ανατολικά και από τα δυτικά προς τα νότια. Είμαστε εντυπωσιασμένοι και ειλικρινώς, δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Η μυστηριώδης πύρινη σφαίρα που πλανιόταν πάνω από το Οντάριο του Καναδά για περίπου έναν μήνα, διαγράφοντας παράξενη πορεία και κινούμενη με τρόπο ανορθόδοξο, είχε προκαλέσει την περιέργεια των επιστημόνων, οι οποίοι το παρακολουθούσαν στενά, μην μπορώντας να καταλήξουν σε κάποιο οριστικό συμπέρασμα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 23/07/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 23/07/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 23/07/1957
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments