Το περιστατικό του Οντάριο, το 1957…

Το περιστατικό του Οντάριο, το 1957...
0
(0)

Τον Αύγουστο του 1957, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press μετέδιδε από το Οντάριο του Καναδά μια είδηση σχετικά με ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο Γκαλτ, μια μικρή πόλη κοντά στο Οντάριο.

Σύμφωνα με την είδηση, ένα δεκαπεντάχρονο παιδί, ονόματι Τεντ Στήβενσον, είχε αναφέρει ότι διέκρινε έναν ιπτάμενο δίσκο να αιωρείται κοντά στο έδαφος επί σαράντα λεπτά. Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη του Γκαλτ. Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση τριάντα περίπου μέτρων από το σημείο, όπου βρισκόταν το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο είδε στη συνέχεια να πέφτει σε μια χαράδρα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε το παιδί, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο είχε σχήμα δίσκου, με διάμετρο περίπου δέκα μέτρων και ύψος τρία περίπου μέτρα, ενώ είχε το χρώμα του αλουμινίου.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος μετέβη στο σημείο του περιστατικού μαζί τον μικρό Τεντ όπου και βρήκαν ευδιάκριτα ίχνη, καθώς επίσης και μια σειρά καμένων σημείων στο έδαφος. Τα ίχνη ήταν μήκους περίπου πενήντα εκατοστών και ήταν διασκορπισμένα σε μια ακτίνα είκοσι περίπου μέτρων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/08/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 04/08/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/08/1957

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments