Οι μυστηριώδεις πιθηκάνθρωποι της Μαλαισίας…

Οι μυστηριώδεις πιθηκάνθρωποι της Μαλαισίας…
0
(0)

Τα Χριστούγεννα του 1953, μυστηριώδεις δασύτριχοι πιθηκάνθρωποι ενέσπειραν τον τρόμο στις φυλές της ζούγκλας της Μαλαισίας. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, επανεμφανίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά ως ανθρωποφάγοι.

Πολλά άτομα που ισχυρίζονταν ότι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι πλάσματα, κατά το ήμισυ ανθρώπινα, με μακριά προεξέχοντα δόντια και πυκνό τρίχωμα, απήγαγαν δύο ιθαγενείς και τους κατέφαγαν.

Στην τελευταία έκθεση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις αφηγήσεις ενός ιθαγενούς φυλάρχου, δύο πιθηκάνθρωποι άρπαξαν δύο ιθαγενείς κοντά στον ποταμό Σλιμ στη βόρεια Μαλαισία.

Παρόλο που οι πιθηκάνθρωποι είχαν επιτεθεί και εναντίον του χωριού τους, αν και τρομοκρατημένοι οι κάτοικοί του, κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα ίχνη των μυστηριωδών αυτών πλασμάτων δια μέσου μιας δύσβατης λοφώδους διαδρομής. Σε απόσταση 26 μιλίων εντόπισαν το κατακρεουργημένο και μισοφαγωμένο πτώμα του ενός θύματος.

Στο πτώμα του υπήρχαν βαθιές δαγκωματιές, που φανέρωναν πως προέρχονταν από μακριά και μεγάλα δόντια, ενώ γύρω από τις πληγές το αίμα είχε ήδη αρχίσει να πήζει. Αφού προχώρησαν ακόμη περισσότερο, οι ιθαγενείς παρέστησαν θεατές μιας μακάβριας σκηνής. Οι δύο πιθηκάνθρωποι κατασπάραζαν ζωντανό τον άλλο απαχθέντα.

Δίχως να το σκεφτούν, παρακινημένοι κυρίως από ένστικτο να σώσουν τον συνάνθρωπό τους, οι ιθαγενείς όρμησαν καταπάνω τους και κατόρθωσαν να φονεύσουν τον ένα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Μαλαισίας τόνιζε στην έκθεσή του ότι πολύ συχνά αφηγούνταν παρόμοια περιστατικά οι ιθαγενείς της μαλαισιανής ζούγκλας, αλλά δεν ήταν σε θέση να υποδείξουν πού βρίσκονταν τα πτώματα ή οι σκελετοί των φονευθέντων πιθηκανθρώπων. Εξάλλου, στη συγκεκριμένη περίσταση, οι γηγενείς δεν μπόρεσαν να δηλώσουν με σαφήνεια τι απέγινε ο άλλος πιθηκάνθρωπος.

Αντιστοίχως, ο Άγγλος κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Νουν δήλωσε ότι κατά το έτος 1915, οι ιθαγενείς κάτοικοι του ποταμού Σλιμ και της γύρω δασώδους περιοχής βεβαίωναν την ύπαρξη μιας φυλής τέτοιων τριχωτών πλασμάτων στην περιοχή του Παχάγκ, που αποτελούσε τη λιγότερη εξερευνημένη ζούγκλα της Μαλαισίας.

Όπως διατράνωναν οι ιθαγενείς, τα μυστηριώδη, δασύτριχα και ανθρωπόμορφα αυτά όντα τριγυρνούσαν στα χωριά και απήγαγαν ανθρώπους, τους οποίους στη συνέχεια έπνιγαν στα έλη. Έφεραν ελάχιστο ιματισμό και ένα σίγουρα ήταν θηλυκό.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 05/11/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 05/11/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 05/11/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments