Ιπτάμενη μεταλλική σφαίρα πάνω από το Λάνκαστερ, το 1953…

Ιπτάμενη μεταλλική σφαίρα πάνω από το Λάνκαστερ, το 1953…

Στις 20 Νοεμβρίου του 1953, ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εθεάθη να ίπταται πάνω από την κομητεία του Λάνκαστερ, στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Μπάουερς, Διευθυντής διυλιστηρίου και πέντε υπάλληλοι του εργοστασίου, διέκριναν στον ουρανό μια μεγάλη μεταλλική σφαίρα.

Ο Μπάουερς παρακολουθούσε με κατάπληξη και δια γυμνού οφθαλμού τους ελιγμούς τριών αεριωθουμένων αεροσκαφών, όταν αντιλήφθηκε το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο. Μαζί του παρακολουθούσαν το παράξενο περιστατικό και οι πέντε υπάλληλοι του διυλιστηρίου.

Η άγνωστη πτητική μηχανή πετούσε πολύ ψηλότερα από τα αεριωθούμενα και ήταν τουλάχιστον έξι με οχτώ φορές μεγαλύτερή τους, ενώ έγινε αντιληπτή και από πολλούς άλλους κατοίκους της περιοχής.

Από την Αμερικανική Αεροπορική Βάση της κομητείας ανακοινώθηκε επισήμως ότι κανένα δικό τους αεροσκάφος δεν απογειώθηκε από τους αεροδιαδρόμους τους.

Επομένως, η προέλευση της ιπτάμενης μεταλλικής σφαίρας πάνω από το Λάνκαστερ παρέμεινε μυστηριώδης.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 21/11/1953…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 21/11/1953
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 21/11/1953
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments