Ο μυστηριώδης θαλάσσιος όφις του Norfolk, το 1936…

Ο μυστηριώδης θαλάσσιος όφις του Norfolk, το 1936...
5
(1)

Το καλοκαίρι του 1936, ένας Άγγλος Βουλευτής ονόματι Άμμον, η σύζυγός του και δύο φίλοι τους είχαν πάει εκδρομή στα παράλια του Norfolk, στην Ανατολική Αγγλία.

Ξάφνου, είδαν ένα θαλάσσιο ερπετό, που έμοιαζε με τεράστιο φίδι, να κολυμπά ταχύτατα προς τον βορρά. Το μήκος του ξεπερνούσε τα δέκα μέτρα, ενώ ο Βουλευτής, ο οποίος ήταν άλλοτε Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας του, αποσπασμένος τότε στο Ναυαρχείο, υπολόγισε την ταχύτητα του υδάτινου τέρατος σε ένα μίλι την ώρα.

Ο μυστηριώδης θαλάσσιος όφις απομακρυνόταν από την ακτή του Norfolk με τις χαρακτηριστικές κινήσεις ενός συνηθισμένου φιδιού. Συσπειρωνόταν αρκετά και κατόπιν, ορμούσε προς τα εμπρός, για να συσπειρωθεί εκ νέου.

Στη θέα του παράδοξου αυτού πλάσματος, η παρέα του Βουλευτή έμεινε κατάπληκτη να το κοιτά να απομακρύνεται, ενώ δεν ήταν λίγοι οι ναυτικοί και οι ψαράδες της περιοχής που ισχυρίζονταν ότι είχαν δει ένα παρόμοιο υδάτινο τέρας σε εκείνα τα νερά.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 13/08/1936…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 13/08/1936
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 13/08/1936

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 1

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments