Ανακάλυψη ανθρώπινου κρανίου τόσο παλαιού, που δεν μπορούσε να το εξηγήσει η Επιστήμη…

Ανακάλυψη ανθρώπινου κρανίου τόσο παλαιού, που δεν μπορούσε να το εξηγήσει η Επιστήμη…

Το 1930, μια αμερικανική εταιρία πετρελαίου, η οποία διενεργούσε βαθύτατες εκσκαφές στην περιφέρεια των φρεάτων της στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, βρήκε ένα στρώμα σκληρότατης λίθινης πλάκας, το οποίο και το καθάρισε από το μαλακό χώμα, που το κάλυπτε σε ακτίνα 500 μέτρων.

Κατά τη διαδικασία αυτή, οι μηχανικοί παρατήρησαν την ύπαρξη μιας παράξενης οστέινης μάζας. Αφού αρχικά αφαίρεσαν το χώμα με μεγάλη προσοχή, εξέτασαν το εύρημα αυτό με τη χρήση μικροσκοπίου και είδαν ότι τόσο οι κοιλότητες, όσο και οι προεξοχές του ανταποκρίνονταν προς το σχήμα και τις λεπτομέρειες των κοιλοτήτων ανθρώπινου κρανίου.

Επειδή, εν τούτοις, πραγματοποιούσαν εκσκαφές σε τέτοιο βάθος, τα γεωλογικά τους ευρήματα χρονολογούνταν πριν από τουλάχιστον 115 εκατομμύρια χρόνια. Επομένως, δεν μπορούσε να εξηγηθεί με κανέναν τρόπο η ύπαρξη ανθρώπινου κρανίου μέσα στην παλαιότατη αυτή λίθινη πλάκα.

Εν κατακλείδι, η ανακάλυψη ανθρώπινου κρανίου τόσο παλαιού, δεν μπορούσε να εξηγηθεί από την Επιστήμη, καθώς ο πρώτος άνθρωπος στη Γη έχει ηλικία μόλις 11 εκατομμυρίων ετών. Ίσως το μυστήριο της προέλευσής ενός τόσο πανάρχαιου ανθρώπινου κρανίου λυνόταν μέσω της πολυαναμενόμενης χημικής ανάλυσης των ειδικών επιστημόνων, που δήλωναν κατάπληκτοι από την παράξενη αυτή ανακάλυψη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 01/11/1930…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 01/11/1930
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 01/11/1930
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments