Η φερόμενη επιστολή από εξωγήινο ον, το 1967…

Η φερόμενη επιστολή από εξωγήινο ον, το 1967…

Τον Φεβρουάριο του 1967, ο κοσμοβιολόγος Ααρών Αμάθ έλαβε από κάποιον, ονόματι Καν Λάου Τσου Κα, φερόμενο ως κάτοικο ενός μακρινού πλανήτη, κειμένου σε απόσταση 16 χιλιάδων ετών φωτός από τη Γη, μια επιστολή.

Στην επιστολή αυτή, το υποτιθέμενο εξωγήινο ον ανέφερε ότι είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις στον πλανήτη μας, επιβαίνοντας σε ένα εξελιγμένο πτητικό μηχάνημα, από αυτά που συνηθίζουμε να ονομάζουμε “ιπτάμενους δίσκους”.

Επίσης, υποστήριζε ότι ο πλανήτης, από τον οποίο εκείνος προερχόταν, ονομαζόταν “Ιλλιούς”, που στη γλώσσα τους σήμαινε “Καταπράσινος”. Ισχυριζόταν ακόμη ότι η φυλή του επισκεπτόταν τη Γη μας για περισσότερα από 700.000 χιλιάδες χρόνια.

Οι επισκέψεις τους ήταν στα πλαίσια μιας ειρηνικής αποστολής, διότι κάποιοι από αυτούς ζούσαν μεταξύ των ανθρώπων και λάμβαναν γνώση των διαφορών τους, ώστε να αποτραπούν ενδεχόμενοι πόλεμοι, ειδικά σε γενικευμένη πυρηνική σύρραξη, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του Σύμπαντος, όπως διατράνωνε.

Ο φερόμενος ως Καν Λάου Τσου Κα αποκάλυπτε στην επιστολή του ότι όντα, τα οποία κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη, σε απόσταση 1.000 ετών φωτός από τη Γη, την είχαν ήδη επισκεφτεί πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια και ότι οι συχνές επισκέψεις τους είχαν διακοπεί περίπου στις αρχές της Νεολιθικής Περιόδου.

Άλλωστε, ο συντάκτης της μεξικανικής εφημερίδας “Ovaciones”, ο οποίος είχε πάρει τη συνέντευξη από τον κοσμοβιολόγο Ααρών Αμάθ, είχε δει την περίεργη επιστολή με τα μάτια του και σκόπευε να τη δημοσιεύσει. Επιπλέον, θεωρούσε αδύνατον να έχει γραφτεί από κάποιον κάτοικο του δικού μας πλανήτη, με σκοπό την εξαπάτηση ή τον εντυπωσιασμό.

Τέλος, ο Ααρών Αμάθ υποστήριζε ότι ο Καν Λάου Τσου Κα ήταν πιλότος ιπτάμενου δίσκου και ότι παρόμοια μηνύματα είχαν καταφτάσει και σε άλλους γήινους εκείνη την περίοδο από πλάσματα μακρινών πλανητών.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 19/02/1967…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 19/02/1967
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 19/02/1967
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments