Σμήνος Α.Τ.Ι.Α. πάνω από την Ουάσιγκτον, το 1947…

Σμήνος Α.Τ.Ι.Α. πάνω από την Ουάσιγκτον, το 1947...

Στις 24 Ιουνίου του 1947, ένα ολόκληρο σμήνος δώδεκα περίπου φωτεινών αντικειμένων εθεάθη να πετά πάνω από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Chicago Sun", το οποίο αναφέρεται στο περιστατικό.
Δημοσίευμα της εφημερίδας “Chicago Sun”, το οποίο αναφέρεται στο περιστατικό.

Τα παράξενα, άγνωστης ταυτότητας, ιπτάμενα αντικείμενα πετούσαν σε ύψος 5.000 ποδών και κατευθύνονταν προς τα νοτιοδυτικά. Το σχήμα των μυστηριωδών πτητικών μηχανών ήταν “φλιτζανιού του καφέ” και έγιναν αντιληπτά και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, όπως στο Αϊντάχο, αλλά και στην Καλιφόρνια, προξενώντας φρενίτιδα στο πλήθος που παρακολουθούσε εκστατικά.

Οκτώ παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα, όπως φωτογραφήθηκαν στην Tulsa της Οκλαχόμα, στις 12 Ιουλίου του 1947. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Daily World".
Οκτώ παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα, όπως φωτογραφήθηκαν στην Tulsa της Οκλαχόμα, στις 12 Ιουλίου του 1947. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Daily World”.

Ένας πρώην πολεμικός ανταποκριτής, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε ότι τα άγνωστα αντικείμενα πετούσαν σε κανονικό σχηματισμό.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 04/07/1947…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 04/07/1947
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 04/07/1947
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments