Μυστηριώδη αντικείμενα πάνω από την Ουάσιγκτον…

Μυστηριώδη αντικείμενα πάνω από την Ουάσιγκτον…

Η Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 1952 ότι τα ξημερώματα τις 27ης του ίδιου μήνα εθεάθησαν μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την αμερικανική πρωτεύουσα.

Τα άγνωστα αντικείμενα πετούσαν με τέτοια ταχύτητα, ώστε αεριωθούμενα που πετούσαν με ταχύτητα 550 μιλίων την ώρα, δε μπορούσαν να τα φτάσουν.

Εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δήλωσε τα εξής: “Δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτά τα πράγματα και ούτε έχουμε απτές αποδείξεις εάν πρόκειται περί ιπτάμενων δίσκων ή όχι”.

Τα ραντάρ της Πολιτικής Αεροπορίας εξάλλου, σημείωσαν επίσης την παρουσία των αντικειμένων αυτών. Τέσσερεις πιλότοι, οι οποίοι απογειώθηκαν προκειμένου να καταδιώξουν τα αντικείμενα αυτά, τα διέκριναν καθαρά δύο φορές.

Επίσης, τα αντιλήφθηκαν οι πιλότοι επιβατικών αεροπλάνων, ένας κοντά στην αεροπορική βάση της Ουάσιγκτον, ένας άλλος σε απόσταση επτά μιλίων από το Χέντον της Βιρτζίνια και δύο άλλοι κοντά στην βάση Άντριους και της Μπέλτβιλ του Μέριλαντ.

Δύο αεριωθούμενα, που απογειώθηκαν από την βάση Νιούκασλ του Ντέλαγουερ, καταδίωξαν τα ιπτάμενα αντικείμενα από τις 23:25 μέχρι τις 01:00. Δύο άλλα απογειώθηκαν στις 01:40 και έμειναν στον αέρα μέχρι τις 02:20.

Ένας από τους πιλότους που συμμετείχαν στην καταδίωξη, ο Υποσμηναγός Ουίλλιαμ Πάτερσον, ανέφερε ότι διέκρινε μπροστά του τέσσερα φώτα σε απόσταση δέκα περίπου μιλίων και σε ύψος λίγο μεγαλύτερο από το δικό του. Παρά την ταχύτητα του αεροσκάφους του, δεν κατάφερε να τα πλησιάσει. Περίπου στις 23:49, ο Πάτερσον διέκρινε ξανά ένα λευκό, σταθερό φως, το οποίο όμως εξαφανίστηκε μέσα σε ένα λεπτό.

Τα στίγματα που εμφανίστηκαν στα ραντάρ, απέκλειαν την περίπτωση να ήταν σύννεφα ή κάποιο άλλο ατμοσφαιρικό φαινόμενο.

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 29/07/1952…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 29/07/1952
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 29/07/1952
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments