1947 – Η χρονιά των Α.Τ.Ι.Α…

1947 - Η χρονιά των Α.Τ.Ι.Α...

Εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπταμένων αντικειμένων σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία του πλανήτη κατά τη διάρκεια του 1947.

Στη Χιλή, στις 19 Μαΐου, παρατηρήθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος κοντά στο Σαντιάγκο. Το άγνωστο αντικείμενο, η εμφάνιση του οποίου παρατηρήθηκε και από το επιστημονικό προσωπικό του Αστεροσκοπείου της πόλης, κινούνταν με αργή ταχύτητα, αφήνοντας κατά διαστήματα λευκό καπνό.

Στις 10 Ιουλίου, τέσσερα μεγάλα κίτρινα αντικείμενα, του ίδιου μεγέθους και σχήματος, έγιναν αντιληπτά από τους κατοίκους της πόλης Γκραντ Φολς (Grand Falls) της επαρχίας Νιου Φάουντλαντ (Newfoundland) του Καναδά, να πετούν σε μεγάλο ύψος.

Στις 11 Ιουλίου, αναφέρθηκε η εμφάνιση ενός λαμπρού ιπτάμενου δίσκου, πάνω από τον Κόλπο της Καγκοσίμα, στην Ιαπωνία. Το ιπτάμενο αντικείμενο πετούσε σε ύψος περίπου 3.000 ποδιών με κατεύθυνση προς τα βορειοανατολικά.

Την ίδια ημέρα στην Ιταλία, πολλοί άνθρωποι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εμφάνισης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την πόλη του Μιλάνο, καθώς και πάνω από την περιοχή της λίμνης του Κόμο.

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 12/07/1947…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 12/07/1947
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 12/07/1947
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments