Καταδίωξη Α.Τ.Ι.Α. στο Μεξικό…

Καταδίωξη Α.Τ.Ι.Α. στο Μεξικό…
0
(0)

Στις 18/03/1950, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ” η είδηση της καταδίωξης ενός Α.Τ.Ι.Α. από τέσσερεις πιλότους της Μεξικανικής Αεροπορίας, το οποίο πετούσε πάνω από την πόλη του Μεξικού.

Οι πιλότοι κατόρθωσαν να πλησιάσουν το ιπτάμενο αντικείμενο και ανέφεραν ότι επρόκειτο περί μίας τηλεκατευθυνόμενης συσκευής, που ανέπτυσσε ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

Λόγω των επαναλαμβανόμενων εμφανίσεων ιπτάμενων δίσκων στο Μεξικό εκείνη την εποχή, οι Μεξικανοί πιλότοι ήταν, ανά πάσα στιγμή, έτοιμοι να απογειωθούν και διέθετανφωτογραφικό εξοπλισμό για την καταγραφή αυτών των μυστηριωδών αντικειμένων.

Οι πιλότοι δήλωσαν ότι ο ιπτάμενος δίσκος πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων, ενώ εκείνοι βρίσκονταν σε ύψος 6.600 μέτρων. Υπολόγισαν ότι η διάμετρος του αντικειμένου ήταν 30 μέτρα, η κατασκευή του ήταν μεταλλική και στο επάνω μέρος του υπήρχε σωλήνας.

Όταν το αντικείμενο τους πλησίασε, άρχισε να κινείται κυκλικά και στη συνέχεια ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα κινούμενο κάθετα, ώσπου εξαφανίστηκε.

Η εκτίμηση των πιλότων ήταν ότι τα αντικείμενα αυτά δεν ήταν δυνατόν να διευθύνονται από ανθρώπινα όντα, καθώς οι ταχύτητες τις οποίες ανέπτυσσαν ήταν αδύνατον να τις αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός. Επιπλέον, θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι κατευθύνονταν από κάποιο σημείο επί του εδάφους από κάποιους οι οποίοι γνώριζαν καλά τα μέσα και τις μεθόδους της Μεξικανικής Αεροπορίας.

Πολλοί ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι ζήτησαν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωση για την επίσημη έκθεση την οποία θα υπέβαλλαν οι πιλότοι…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 18/03/1950
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 18/03/1950

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments