Α.Τ.Ι.Α. πάνω από τη Μαδρίτη…

Μαδρίτη, 1957
0
(0)

Την εμφάνιση ενός, τεραστίων διαστάσεων, ιπτάμενου δίσκου στην περιοχή Εσκοριάλ της Μαδρίτης, περιγράφει σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 20/11/1957 η εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε αρχικά στην εφημερίδα “ΙΝΦΟΡΜΑΘΙΟΝΕΣ” της Μαδρίτης, μαζί με τρεις φωτογραφίες του αντικειμένου που κατάφερε να φωτογραφήσει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με την περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος επέστρεφε οδικώς στην Μαδρίτη και σε απόσταση δεκαπέντε, περίπου, χιλιομέτρων από το Εσκοριάλ, έγινε αντιληπτό ένα φωτεινό αντικείμενο το οποίο χαμήλωσε προς το μέρος του. Ο μάρτυρας σταμάτησε το αυτοκίνητο και μαζί με τον συνεπιβάτη του κατέβηκαν για να το παρατηρήσουν. Το ιπτάμενο αντικείμενο ήταν έντονα φωτεινό και φαινόταν σαν να περιστρεφόταν γύρω από το άξονά του.

Μαδρίτη, 1957
Μαδρίτη, 1957

Όταν βρέθηκε σε απόσταση πενήντα, περίπου, μέτρων από την θέση τους, το αντικείμενο πήρε τη μορφή μίας τεράστιας μπάλας ράγκμπι και το ύψος του, βάσει των υπολογισμών των αυτοπτών μαρτύρων, ήταν ίσο με μίας πολυκατοικίας τεσσάρων ή πέντε ορόφων.

Το ιπτάμενο αντικείμενο παρέμεινε αιωρούμενο για ένα, περίπου, λεπτό και στη συνέχεια αφού διέγραψε ακανόνιστους στροβιλισμούς απομακρύνθηκε απότομα, ανερχόμενο με ταχύτητα προς τον ουρανό…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 20/11/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 20/11/1957

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments