Θέαση τερατόμορφου ερπετοειδούς, το 1957…

Θέαση τερατόμορφου ερπετοειδούς, το 1957…

Στις 13 Αυγούστου του 1957, μια περίεργη είδηση κυκλοφορούσε στον ιταλικό Τύπο, σύμφωνα με την οποία ένας ξυλοκόπος είδε από μικρή απόσταση ένα αλλόκοτο τέρας στη δασώδη και κατάφυτη περιοχή λίγο έξω από την πόλη Κάρσολι, στην κεντρική Ιταλία.

Ένας 45χρονος ξυλοκόπος, ονόματι Βιττόριο Βιστέκι, δήλωσε στις Αρχές πως, καθώς πήγαινε στην εργασία του, διέκρινε μια παράξενη κίνηση μες στο δάσος. Σαστισμένος, παρατήρησε πως επρόκειτο για ένα πράσινο ερπετοειδές τεραστίων διαστάσεων. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να δει την κεφαλή του τέρατος, επειδή ήταν καλυμμένη κάτω από πυκνά φυλλώματα.

Άλλωστε, μερικά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα το 1949, ένας άλλος ξυλοκόπος, ο Άντο Μπαρτολομέι, υποστήριζε πως στην ίδια ακριβώς περιοχή είχε δει ένα πελώριο ερπετό, έντονα πράσινου χρώματος, όπου το σώμα του είχε το πάχος ενός μεγάλου κορμού δέντρου και το μήκος του έφτανε τα πέντε μέτρα!

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 14/08/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 14/08/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 14/08/1957
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments