Η παράξενη είδηση από το Νεπάλ, το 1964…

Η παράξενη είδηση από το Νεπάλ, το 1964...

Στις 30 Δεκεμβρίου του 1957, μια είδηση που κατέφτανε από το Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ, ανέφερε τα εξής εκπληκτικά:

Μια ομάδα αρχηγών χωριών είχε καταφτάσει στην πρωτεύουσα της χώρας, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια της κυβέρνησης στην καταπολέμηση των “απαίσιων χιονάνθρωπων”, οι οποίοι, όπως ανέφεραν, κατέστρεφαν τις φυτείες τους και λεηλατούσαν τις αποθήκες αλεύρων.

Ένας από τους αρχηγούς δήλωσε ότι οι Γέτι (το τοπικό όνομα των θρυλικών όντων) λεηλατούσαν τις αποθήκες σιταριού και αλεύρων υπό την προστασία του σκότους και των χιονοπτώσεων.

Προσθέτοντας ανέφερε ότι οι επιδρομείς ενεργούσαν κατά ζεύγη και τελείωναν τα γεύματά τους πριν από την ανατολή του ήλιου, ενώ φαίνονταν να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο αλεύρι.

Ολοκληρώνοντας την περιγραφή του, ανέφερε ότι τα πλάσματα αυτά έμοιαζαν με ενήλικες αρκούδες που βάδιζαν με τα πίσω πόδια τους.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 31/12/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 31/12/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 31/12/1957
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments