Μυστηριώδης θάνατος άντρα μετά από εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α., το 1969…

Μυστηριώδης θάνατος άντρα μετά από εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α., το 1969...

Οι ιατροί της Μπογκοτά ήταν κυριολεκτικά σαστισμένοι, καθώς δεν ήταν σε θέση να δώσουν καμία απολύτως επιστημονική εξήγηση για την περίπτωση ενός άντρα, ο οποίος πέθανε από πρωτοφανή και μυστηριώδη ασθένεια, αφού προηγουμένως ανέφερε ότι είχε δει ιπτάμενο δίσκο.

Ο Κολομβιανός Arcesio Bermudez, 50 ετών, είχε δηλώσει ότι ένας ιπτάμενος δίσκος, κυανού χρώματος, είχε προσγειωθεί εντελώς απρόσμενα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο Bermudez ισχυρίστηκε ότι βρήκε το θάρρος να πλησιάσει το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο σε απόσταση περίπου τριών μέτρων και στη συνέχεια, επέστρεψε γρήγορα στο σπίτι του για να πάρει έναν φακό. Εν τω μεταξύ, όμως, ο δίσκος απογειώθηκε και εξαφανίστηκε στον ουρανό.

Ο ατυχής Arcesio Bermudez, που πέθανε μυστηριωδώς έπειτα από την προσγείωση Α.Τ.Ι.Α. στην αυλή του σπιτιού του, το βράδυ της 4ης Ιουλίου του 1969
Ο ατυχής Arcesio Bermudez, που πέθανε μυστηριωδώς έπειτα από την προσγείωση Α.Τ.Ι.Α. στην αυλή του σπιτιού του, το βράδυ της 4ης Ιουλίου του 1969

Μα, λίγες ώρες αργότερα, ο δυστυχής άντρας παρουσίασε ακατάσχετο εμετό και διάρροια. Ο ιατρός, ο οποίος τον επισκέφτηκε, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιος, διέγνωσε γαστρεντερίτιδα, αλλά αδυνατούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι ο ασθενής του δεν παρουσίαζε πυρετό.

Τελικά, μετά από λίγο, ο Arcesio Bermudez περιέπεσε σε κώμα και στη συνέχεια, κατέληξε νεκρός.

Ο μυστηριώδης αυτός θάνατος του 50χρονου Bermudez, μετά από την προσγείωση Α.Τ.Ι.Α στην αυλή του σπιτιού στις 4 Ιουλίου του 1969, στη μικρή πόλη Anolaima, είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο στην Κολομβία.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/07/1969…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 19/07/1969
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/07/1969
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments