Μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από το αεροδρόμιο του Λονδίνου, το 1959…

Μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από το αεροδρόμιο του Λονδίνου, το 1959...
0
(0)

Τον Μάρτιο του 1959, το βρετανικό Υπουργείο Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι στις 26 Φεβρουαρίου, του ίδιου έτους, ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα αντικείμενο, το οποίο είχε σχήμα φωτεινού δίσκου, έκανε την εμφάνισή του πάνω από το αεροδρόμιο της αγγλικής πρωτεύουσας, παραμένοντας στο σημείο επί 20 λεπτά. Μετά την πάροδο των 20 λεπτών, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο ανυψώθηκε απότομα και εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Υπήρξαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του παράδοξου περιστατικού, αλλά το Υπουργείο Αεροπορίας αρνούνταν να αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Το μυστηριώδες αντικείμενο δεν είχε επισημανθεί από τα ραντάρ του αεροδρομίου, όμως, μία βάση της RAF, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, κατάφερε να παρατηρήσει το αντικείμενο, το οποίο κινούνταν στον ουρανό της περιοχής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19:30 εκείνης της ημέρας του Φεβρουαρίου, του 1959. Οι πρώτες έρευνες απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επρόκειτο περί μετεωρολογικού αεροστάτου ή περί αποτελέσματος νεφώσεως, δεδομένου ότι ο καιρός ήταν αίθριος.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 06/03/1959…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 06/03/1959
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 06/03/1959

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments