Αναπάντεχη συνοδεία…

DC-6

Ένα επιβατικό αεροσκάφος, τύπου DC-6, της αεροπορικής εταιρίας American Airlines, δέχτηκε την απρόσκλητη “συνοδεία” τριών μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων τον Φεβρουάριο του 1959.

DC-6
DC-6

Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση μεταξύ Νέας Υόρκης και Ντιτρόιτ, όταν συνάντησε πάνω από την Πενσυλβάνια τα τρία ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία, κατά την περιγραφή του Κυβερνήτη, έμοιαζαν με ιπτάμενους δίσκους.

Τα άγνωστα αυτά αντικείμενα “συνόδευσαν” το αεροσκάφος για 45 λεπτά, ακολουθώντας την πορεία του μέχρι το Κλίβελαντ του Οχάιο.

Κατά τη στιγμή της συνάντησης με τα ιπτάμενα αντικείμενα, το αεροσκάφος της American Airlines πετούσε σε ύψος 2.500, περίπου, μέτρων με ταχύτητα 560 χιλιομέτρων την ώρα. Σύμφωνα με τον Κυβερνήτη, ο οποίος, όπως δήλωσε, δεν είχε βιώσει ποτέ στο παρελθόν παρόμοια περίπτωση, τα μυστηριώδη αντικείμενα παρέμεναν σε αρκετή απόσταση από το αεροσκάφος, αλλάζοντας διαρκώς σχηματισμό, αλλά διατηρώντας το ύψος της πτήσης τους σε αυτό του αεροσκάφους.

Ο Κυβερνήτης του DC-6, Πήτερ Κίλιαν
Ο Κυβερνήτης του DC-6, Πήτερ Κίλιαν

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ο οποίος αντιλήφθηκε την παρουσία των ιπτάμενων αντικειμένων, δήλωσε ότι αυτά εκτελούσαν ένα είδος “κυκλικού χορού”.

Ο Κυβερνήτης της πτήσης ανέφερε, επίσης, ότι και άλλοι συνάδελφοί του είχαν αντιληφθεί στο παρελθόν την παρουσία ιπτάμενων δίσκων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 26/02/1959…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 26/02/1959
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments