Συνάντηση με έναν άγνωστο…

Συνάντηση με έναν άγνωστο…

Το απόγευμα της 20ης Αυγούστου, του 1954, δύο αδελφές από τη Νορβηγία συνάντησαν έναν άγνωστο άνδρα κοντά στην περιοχή Μέσγεν.

Μέσγεν, Νορβηγία
Μέσγεν, Νορβηγία

Ο άγνωστος, σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών, ήταν ο πιλότος ενός ιπτάμενου δίσκου. Οι κοπέλες, φοβούμενες τον περίγελω της κοινωνίας, είχαν αποσιωπήσει το γεγονός. Μία, όμως, εξ αυτών αποκάλυψε την περιπέτειά τους στον σύζυγό της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την περιγραφή, οι δύο γυναίκες είχαν πάει για να μαζέψουν μούρα σε έναν κοντινό λόφο, όταν ξαφνικά είδαν έναν άγνωστο να κάθεται πίσω από ένα δέντρο. Ενώ εκείνες συνέχιζαν τον δρόμο τους, ο άγνωστος, που ήταν ήρεμος, τους έκανε νεύμα, για να πλησιάσουν. Η μία γυναίκα τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, αλλά εκείνος άρχισε να χτυπά τα χέρια του και να κουνά το κεφάλι του όταν εκείνη του πρόσφερε φρούτα.

Ο άγνωστος τους έγνεψε για να τον ακολουθήσουν και προς μεγάλη έκπληξή τους, είδαν μία ιπτάμενη μηχανή ύψους ενός μέτρου και διαμέτρου τεσσάρων μέτρων περίπου, που έμοιαζε με καπάκι κατσαρόλας.

Η μία γυναίκα ήθελε να περιεργαστεί το άγνωστο μηχάνημα, αλλά ο άγνωστος την εμπόδισε, κρατώντας της τα χέρια. Στη συνέχεια, ανέβηκε στον ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, αργά στην αρχή και με ελαφρύ θόρυβο, αλλά στη συνέχεια με μεγάλη ταχύτητα, ώσπου εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.

Στη συνέχεια, οι δύο αδελφές οδήγησαν τρεις αστυνομικούς στο σημείο που βίωσαν την περιπέτειά τους, όμως δεν υπήρξε καμμία ένδειξη για την προσγείωση κάποιας πτητικής μηχανής.

Η Νορβηγική Αστυνομία έκρινε μάταια την συνέχιση των ερευνών, όμως οι δύο γυναίκες επέμεναν πως αυτό που έζησαν ήταν πραγματικό.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 26/08/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 26/08/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 26/08/1954
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments