Τα τέρατα του φράγματος Βάαλ-Νταμ…

Το φράγμα του Βάαλ-Νταμ
0
(0)

Στο φράγμα Βάαλ-Νταμ, το δεύτερο μεγαλύτερο φράγμα της Ν. Αφρικής μετά από το Γκάριεπ-Νταμ και το οποίο τροφοδοτεί με νερό ολόκληρη την περιοχή της Πρετόρια, εμφανίστηκαν δύο παράξενα πλάσματα να κολυμπούν, όπως αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 24/01/1960.

Το φράγμα του Βάαλ-Νταμ
Το φράγμα του Βάαλ-Νταμ

Τα μέλη της οικογένειας Ρέϋνεκ, από το Ντέρμπαν, ανέφεραν ότι είδαν στη λίμνη, που σχηματίζεται από το φράγμα, να κολυμπούν δύο μακρόστενα πλάσματα με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τα πλάσματα είχαν μήκος εβδομήντα μέτρων και διάμετρο από ένα έως δύο μέτρα.

Έπειτα από ένα είδος παιχνιδίσματος, το οποίο διήρκησε μερικά λεπτά, τα πλάσματα καταδύθηκαν.

Οι ιθαγενείς της περιοχής ανέκαθεν πίστευαν ότι το φράγμα ήταν στοιχειωμένο και γι’ αυτό τον λόγο δεν πλησίαζαν στην περιοχή. Οι δεισιδαιμονίες τους είχαν επηρεάσει και τους λευκούς εποίκους, οι οποίοι, παρά τις καθησυχαστικές ανακοινώσεις για τις έρευνες των Τοπικών Αρχών, ουδέποτε απέβαλλαν τον φόβο που τους ενέπνεαν οι φήμες για την εμφάνιση των δύο “τεράτων”, τα οποία πολλοί ισχυρίζονταν ότι είχαν δει…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 24/01/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 24/01/1960

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments