Η θρυλική Ατλαντίδα…

Η θρυλική Ατλαντίδα...

Απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης της θρυλικής Ατλαντίδας δίνει η συγκλονιστική είδηση που μετέδωσαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στις 28/03/1979 σχετικά με την ανακάλυψη Σοβιετικών επιστημόνων επί του θέματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του αρχηγού της Σοβιετικής αποστολής, Δρ. Αντρέι Αξιόνωφ, αναπληρωτή Διευθυντή του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας, οκτώ από τις πολυάριθμες φωτογραφίες που τράβηξαν οι Σοβιετικοί επιστήμονες στα ανοιχτά της Μαδέρα, έδειχναν μισοερειπωμένα ογκώδη τείχη και πέτρινες σκάλες τεραστίων διαστάσεων.

Ο Δρ. Αξιόνωφ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι θα έδινε σύντομα στη δημοσιότητα τόσο τις φωτογραφίες όσο και κάθε στοιχείο που θα ερχόταν στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

Το άρθρο τονίζει ότι το ενδεχόμενο να είχαν παρασυρθεί οι Σοβιετικοί επιστήμονες σε λάθος εκτίμηση θα έπρεπε ουσιαστικά να αποκλειστεί. Και αυτό, γιατί στις μακροχρόνιες έρευνες που διεξήγαγε η Σοβιετική Ένωση για την ανακάλυψη της χαμένης ηπείρου, ποτέ δεν σημειώθηκε μία τέτοια περίπτωση…

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/04/1979…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 07/04/1979
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/04/1979
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments