Αλμπέρτο Περέγκο…

Αλμπέρτο Περέγκο…
0
(0)

Ο Ιταλός Αλμπέρτο Περέγκο, πρώην Διπλωμάτης, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ηλεκτρομαγνητικής της Πολιτικής Αεροπορίας, έδωσε στη Ρώμη μία συνέντευξη Τύπου στις 3 Οκτωβρίου του 1954, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσε τις απόψεις του σχετικά με το ζήτημα των ιπτάμενων δίσκων.

Αλμπέρτο Περέγκο
Αλμπέρτο Περέγκο

Σύμφωνα με τον Περέγκο, οι ιπτάμενοι δίσκοι αποτελούσαν ένα είδος “διαπλανητικής Αστυνομίας” και στέλνονταν στη Γη από τους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη, με σκοπό να εμποδίσουν τις δύο, τότε, υπερδυνάμεις του πλανήτη μας, την Σοβιετική Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, να έρθουν σε σύρραξη που θα είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του πλανήτη.

Ο Περέγκο ανέφερε ότι οι Κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων είχαν γνώση του ζητήματος αυτού, αλλά τηρούσαν απόλυτη σιγή, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόκληση πανικού μεταξύ των λαών της Γης.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Περέγκο ανέφερε ότι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ύστερα είχαν παρατηρηθεί 50.000 θεάσεις αλλά και 4.000 προσγειώσεις ιπτάμενων δίσκων.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η προσγείωση ενός ιπτάμενου δίσκου είχε προκαλέσει τον θάνατο του Υπουργού Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Φόρρεσταλ. Η πυρκαγιά στο Αστεροσκοπείο της Ρώμης προκλήθηκε από τέτοιου είδους ιπτάμενα αντικείμενα, σύμφωνα με τον Περέγκο, καθώς και ότι 22 Αμερικανοί πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν τα αεροπλάνα τους, έπειτα από συνάντηση που είχαν με αυτά.

Σμήνος Α.Τ.Ι.Α πάνω από το Βατικανό...
Σμήνος Α.Τ.Ι.Α πάνω από το Βατικανό…

Καταλήγοντας, ο Περέγκο τόνισε ότι και ο ίδιος είχε παρατηρήσει ένα σμήνος ιπτάμενων δίσκων πάνω από την Ρώμη, στις 7 Νοεμβρίου του 1954. Τα ιπτάμενα αντικείμενα είχαν εμφανιστεί πάνω από το Βατικανό, σε σχηματισμό σταυρού, καταδεικνύοντας έτσι στους ανθρώπους ότι ήταν πλέον καιρός να ζήσουν ειρηνικά.

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 04/10/1958…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 04/10/1958
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 04/10/1958

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments