Ο Ναύαρχος Φάρκνεη…

Ο Ναύαρχος Φάρκνεη…

Ο Αντιναύαρχος Ντέμλερ Φάρκνεη, τέως διευθυντής του τμήματος τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων του Αμερικανικού Ναυτικού, έδωσε τον Ιανουάριο του 1957 μία συνέντευξη Τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας έκανε μία εντυπωσιακή δήλωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αμερικανό στρατιωτικό, υπήρχαν αξιόπιστες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες: “αντικείμενα φτάνουν στην ατμόσφαιρά μας με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα.”

Ο Ναύαρχος προσέθεσε επίσης ότι κανένα ιπτάμενο μηχάνημα, τόσο αμερικανικό όσο και σοβιετικό, ήταν σε θέση εκείνη την εποχή αναπτύξει ταχύτητες παρόμοιες με αυτές, που ανέπτυσσαν τα αντικείμενα αυτά και οι οποίες είχαν καταμετρηθεί από τα ραντάρ.

Όπως, επίσης, συμπλήρωσε ο Φάρκνεη, τα αντικείμενα αυτά “διευθύνονται από διάνοια”, πράγμα το οποίο αποδεικνυόταν από τον τρόπο με τον οποίο πετούσαν.

Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που είχαν μέχρι τότε παρατηρηθεί, πετούσαν σε σχηματισμούς και εκτελούσαν κινήσεις, οι οποίες επέτρεπαν το συμπέρασμα ότι αυτά “δεν ελέγχονταν μόνο από αυτόματα όργανα.”

Καταλήγοντας, ο Ναύαρχος Φάρκνεη, δήλωσε ότι δεν είχε σχηματίσει καμία απολύτως γνώμη για την προέλευση αυτών των αντικειμένων, τα οποία αποτελούσαν “αναμφισβητήτως το αποτέλεσμα μακρών ερευνών και εφαρμογής ευρυτάτων τεχνικών γνώσεων.”

Η είδηση δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 18/01/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 18/01/1957
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments