Α.Τ.Ι.Α. στη Γαλλία…

Α.Τ.Ι.Α. στη Γαλλία…
4
(1)

Μία σειρά περιστατικών εμφανίσεων ιπτάμενων δίσκων σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 1954.

Στην περιοχή Μουαγιέ της Νορμανδίας, άνθρωποι έτρεχαν μέσα στα χωράφια ακολουθώντας έναν ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος εξέπεμπε λευκό και μαύρο καπνό.

Το ιπτάμενο αντικείμενο είχε παρατηρηθεί αρχικά από ένα παιδί, το οποίο ειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής.

Ένας από τους κατοίκους που έτρεχαν πίσω από άγνωστο αντικείμενο, ακολουθώντας το μέσα στους αγρούς, έπεσε μέσα σε ένα έλος και παραλίγο να πνιγόταν, εάν οι υπόλοιποι συγχωριανοί του δεν εγκατέλειπαν την καταδίωξη του ιπτάμενου αντικειμένου, προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Στην περιοχή του Σαιν Σιρ, παρατηρήθηκαν επίσης στον ουρανό και σε μεγάλο ύψος, δύο “φωτεινές σφαίρες”, οι οποίες φαίνονταν να είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω ενός μεταλλικού ελάσματος.

Το περίεργο αυτό αντικείμενο, παρέμεινε ακίνητο για περίπου ένα τέταρτο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Στην περιοχή του Πουλ Ντε Νταμ, δύο κάτοικοι ανακάλυψαν σε ένα χωράφι ένα ωοειδές μηχάνημα, το οποίο είχε εξέπεμπε ισχυρό λευκό φως από ένα είδος θόλου.

Όταν όμως οι δύο αγρότες πλησίασαν, ξαφνικά ο δίσκος ανυψώθηκε κάθετα και εξαφανίστηκε προς τα βορειοδυτικά, αφήνοντας πίσω του μία φωτεινή κατακόκκινη γραμμή.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 20/10/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 20/10/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 4 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 1

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments