Α.Τ.Ι.Α. πάνω από τη Βοστόνη…

Βοστόνη, 1954
0
(0)

Ένα ιπτάμενο αντικείμενο λευκού χρώματος και σχήματος δίσκου, έκανε την εμφάνισή του τον Ιούνιο του 1954, 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βοστόνης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Βοστόνη, 1954
Βοστόνη, 1954

Το άγνωστο αντικείμενο έγινε αντιληπτό από έναν αεροπόρο, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο περί μετεωρολογικού αεροστάτου, καθώς το συγκεκριμένο κινούνταν αντίθετα προς τη φορά του ανέμου.

Το ιπτάμενο αντικείμενο έκανε ελιγμούς και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε και πάλι. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, φαινόταν σαν μία διάφανη σφαίρα μεγέθους μπάλας του μπάσκετ.

Οκτώ υπάλληλοι του Πύργου Ελέγχου της Βοστόνης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί σχετικά με το περιστατικό, ανέφεραν ότι το έβλεπαν και εκείνοι και ειδοποίησαν τις Αρχές. Ένα σμήνος αεριωθουμένων απογειώθηκε για να παρατηρήσει και εξακριβώσει την ταυτότητα του αντικειμένου. Η παρατήρηση διήρκησε 10 λεπτά, μέχρι την εξαφάνιση του αντικειμένου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε σε άρθρο της εφημερίδας “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 02/06/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 02/06/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 02/06/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments