“Οι ιπτάμενοι δίσκοι προκαλούν αναταραχή εις Μπουένος Άιρες”…

"Οι ιπτάμενοι δίσκοι προκαλούν αναταραχή εις Μπουένος Άιρες"…
0
(0)

Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 19/06/1968 στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, παρουσιάζει μία σειρά γεγονότων που έλαβαν χώρα στην αργεντίνικη πρωτεύουσα και τα περίχωρά της εκείνες τις ημέρες.

Έτσι, λοιπόν, αναφέρεται η εμφάνιση “μυστηριώδους ατόμου” στην πόλη του Κάρλος Παζ της επαρχίας Κόρντομπα, το οποίο, κατά τις μαρτυρίες, φορούσε “σκάφανδρο δύτη”. Έπειτα από αυτό το περιστατικό, παρατηρήθηκαν και άλλα φαινόμενα στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Διαταραχές του γήινου μαγνητικού πεδίου σημειώθηκαν στο Μπουλόν και στο Σαν Μαρτίν. Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές έσβησαν, ενώ οι πυξίδες “τρελάθηκαν”.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται. Ένας, μάλιστα, απέδωσε την κατάρρευση της στέγης του σπιτιού του σε αυτό το περιστατικό.

Από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που δόθηκαν σε διάφορα αστυνομικά τμήματα, η πτήση του μυστηριώδους ιπταμένου αντικειμένου συνοδευόταν από μία συνεχή βροντή, καθώς επίσης και από οσμή και φωτεινές εκλάμψεις…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ", στις 19/06/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 19/06/1968

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments