ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο σκελετός της “Μάστιγας του Θεού”…

Ο σκελετός της “Μάστιγας του Θεού”…

28/05/2019
Το 1933, κοντά στις όχθες του ποταμού Μολδάβα στην Τσεχοσλοβακία, ανακαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό αρχαίο φέρετρο, περίτεχνα κατασκευασμένο από χαλκό, με χρυσές πλάκες στις τέσσερις γωνίες του. (περισσότερα…)
Οι προφητικές φωτογραφίες του μυστηριώδους Ιταλού μοναχού, που προμήνυαν μέχρι και τον θάνατο...

Οι προφητικές φωτογραφίες του μυστηριώδους Ιταλού μοναχού, που προμήνυαν μέχρι και τον θάνατο…

26/05/2019
Το 1924, οι γαλλικές εφημερίδες έγραφαν ότι κοντά στη Φλωρεντία της Ιταλίας έκανε την εμφάνισή του ένας αινιγματικός καλόγερος με τη δύναμη ενός μάγου! (περισσότερα…)
"Βίβλος του Διαβόλου" - Το πιο μυστηριώδες βιβλίο του κόσμου...

«Βίβλος του Διαβόλου» – Το πιο μυστηριώδες βιβλίο του κόσμου…

01/06/2019
Οι βιβλιοθηκάριοι της Βασιλικής Βιβλιοθήκης της Στοκχόλμης φρουρούσαν με επιμέλεια ένα τεράστιο βιβλίο, αληθινό κειμήλιο της πανανθρώπινης Ιστορίας, που αποτελεί ίσως το πιο μυστηριώδες βιβλίο του κόσμου. (περισσότερα…)
Η απίστευτη περίπτωση του Yustas Barrett...

Η απίστευτη περίπτωση του Yustas Barrett…

02/06/2019
Το 1954, μια παράξενη ιστορία αναδημοσιευόταν στις αγγλικές εφημερίδες, σύμφωνα με την οποία ένας ηλικιωμένος γεωργός, ονόματι Yustas Barrett, είχε πάψει να κοιμάται εντελώς δεκαετίες πριν. (περισσότερα…)
Το μυστηριώδες φυλαχτό του Ναπολέοντα Βοναπάρτη…

Το μυστηριώδες φυλαχτό του Ναπολέοντα Βοναπάρτη…

18/06/2019
Ο Ναπολέων Βοναπάρτης είχε στην κατοχή του ένα μυστηριώδες φυλαχτό, στο οποίο είχε αποδώσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. (περισσότερα…)
Τα μυστηριώδη νησιά - φαντάσματα του πλανήτη μας...

Τα μυστηριώδη νησιά – φαντάσματα του πλανήτη μας…

16/06/2019
Υπήρξαν κάποτε μερικά νησιά, τα οποία και αναγράφονταν σε χάρτες και οι άνθρωποι τα είχαν επισκεφτεί επανειλημμένως, αλλά και έζησαν εκεί. Εν τούτοις, εξαφανίστηκαν με έναν εξαιρετικά μυστηριώδη τρόπο. (περισσότερα…)
Σκάκι - Ένα πανάρχαιο παιχνίδι στρατηγικής από το 4.000 π.Χ...

Σκάκι – Ένα πανάρχαιο παιχνίδι στρατηγικής από το 4.000 π.Χ…

06/06/2019
Η καταγωγή του σκακιού δεν είναι ακριβώς γνωστή. Δύο Άγγλοι περιηγητές και λάτρεις του ευφυούς αυτού επιτραπέζιου παιχνιδιού, αφού διέμειναν για αρκετούς μήνες στο Ιράκ, ανακάλυψαν ότι στην αρχαία πόλη Tepe Gawra, ένα παιχνίδι παρόμοιο με το σκάκι παιζόταν από...
Ανεξήγητα φαινόμενα στη Σελήνη, το 1931...

Ανεξήγητα φαινόμενα στη Σελήνη, το 1931…

13/06/2019
Ο έγκριτος Γάλλος αστρονόμος Andre Louis Danjon, ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη της Σελήνης και με αφορμή την αναμενόμενη έκλειψη του 1931, τόνιζε πως οι τελευταίες επιστημονικές παρατηρήσεις έτειναν να αναιρέσουν οτιδήποτε γνωρίζαμε έως τότε για...
Ο μυστηριώδης θαλάσσιος όφις του Norfolk, το 1936...

Ο μυστηριώδης θαλάσσιος όφις του Norfolk, το 1936…

04/06/2019
Το καλοκαίρι του 1936, ένας Άγγλος Βουλευτής ονόματι Άμμον, η σύζυγός του και δύο φίλοι τους είχαν πάει εκδρομή στα παράλια του Norfolk, στην Ανατολική Αγγλία. (περισσότερα…)
Ιωάννα Καρυάτη - Η Ελληνίδα μέντιουμ που προαισθανόταν τους σεισμούς...

Ιωάννα Καρυάτη – Η Ελληνίδα μέντιουμ που προαισθανόταν τους σεισμούς…

07/06/2019
Τη δεκαετία του 1930, η οποία παγκοσμίως χαρακτηρίστηκε ως μια δεκαετία με έντονη πνευματιστική αναζήτηση, και στην Ελλάδα υπήρξαν μερικά γνωστά τηλεπαθητικά μέντιουμ, ελάχιστα από τα οποία ήταν επισήμως αναγνωρισμένα από την πρωτοποριακή για την εποχή Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών, με...

Α.Τ.Ι.Α.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

STRANGE VIDEOS

STRANGE EDITIONS

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ