Εξωγήινοι εκτροχίασαν τον αμερικανικό δορυφόρο “Explorer 2”, το 1958;

Εξωγήινοι εκτροχίασαν τον αμερικανικό δορυφόρο "Explorer 2", το 1958;

Τον Μάρτιο του 1958, ο Ιταλός Alberto Perego, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ηλεκτρομαγνητικής της Πολιτικής Αεροπορίας και πρώην πρεσβευτής της χώρας του, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο αμερικανικός δορυφόρος “Explorer 2” είχε εκτροχιασθεί εξαιτίας κάποιας μυστηριώδους ηλεκτρομαγνητικής πτήσης.

Alberto Perego (1903 -1981)
Alberto Perego (1903 -1981)

Ο Alberto Perego επιδιδόταν από ετών στη μελέτη του θέματος των ιπτάμενων δίσκων. Ισχυριζόταν, λοιπόν, πως κάτοικοι άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος είχαν εφεύρει προ πολλού την αποκαλούμενη “ηλεκτρομαγνητική πτήση” και ότι τη χρησιμοποιούσαν για να ελέγχουν τις ατομικές εκρήξεις, οι οποίες θα ήταν δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο τις διαπλανητικές πτήσεις. Επίσης, τη χρησιμοποιούσαν και για να προειδοποιήσουν τους κατοίκους της Γης, σε περίπτωση που έχαναν τον έλεγχο με την πληθώρα των πυρηνικών δοκιμών.

Περαιτέρω, υποστήριζε ότι τόσο οι Σοβιετικοί όσο και οι Αμερικανοί γνώριζαν την ύπαρξη της ηλεκτρομαγνητικής πτήσης των εξωγήινων, αλλά είχαν συμφωνήσει να μην την αποκαλύψουν στην κοινή γνώμη, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός.

Κατά τα λεγόμενα του Perego, οι πληθυσμοί των άλλων πλανητών δίσταζαν να αποκαλύψουν το μυστικό της ηλεκτρομαγνητικής πτήσης σε μια μεμονωμένη ομάδα γήινων δυνάμεων, εκ του φόβου μήπως χρησιμοποιούνταν αυτή προς εξόντωση της άλλης ομάδας.

Επιπλέον, είχε προτείνει να επιτευχθεί ένα είδος προληπτικής συμφωνίας κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να ανοίγονταν προοπτικές για μια διάσκεψη σε ανώτατο επίπεδο για το θέμα των ιπτάμενων δίσκων.

Εν κατακλείδι, ο Alberto Perego υποστήριζε πως εξωγήινοι είχαν εκτροχιάσει τον αμερικανικό δορυφόρο “Explorer 2”, χρησιμοποιώντας την αποκαλούμενη ηλεκτρομαγνητική πτήση.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 15/03/1958…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 15/03/1958
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 15/03/1958
5 1 ψήφος
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments